Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Look-a-like (?)

perjantai 22. toukokuuta 2009

Look-a-like (?)

Sain ihanalta Jenniltä seuraavanlaisen haasteen:

Kenen näköinen olet? Kenen julkkiksen näköinen olet omasta tai kaveriesi mielestä. Julkaise tai linkitä kuva, ja haasta kolme blogin pitäjää.

Tätä kuulen ihan jatkuvalla syötöllä: Olet ihan PMMP:n Miran näköinen. Myönnän itsekin, että kasvoissamme on hyvin paljon samaa eikä tumma (otsa)tukka tietenkään yhtään lievennä vaikutelmaa yhdennäköisyydestä. Tiedä häntä sitten...Kerran kuulin olevani exactly like Katie Holmes.


Teininä kuulin yllättävän usein muistuttavani Karita Tuomolaa (!) Voi niitä aikoja...Tässä vielä sekalaiset tulokset julkkisyhdennäköisyyttä mittaavasta Myheritage.comista


Siskoltani näytän niin paljon, että meidät sekoitetaan toisiimme raivostuttavan usein. En voi tätä käsittää, onhan meillä aivan eriväriset hiuksetkin! Kuitenkin täysin tuntemattomat ihmiset tulevat juttelemaan minulle ja kyselevät Jesseä. Sanon sitten vain, että enpä osaa sanoa missä siskoni poikaystävä on. Tämän jälken saan osakseni hämmennystä ja auki loksahtaneita leukoja, ei se ollutkaan Erika.


Haastan Sagan, Nelliinan ja Saaran
Kuvat: 1, 2, 3, 4

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Martina kirjoitti...

Ei lainakaan huonoja look-a-likeja sulla! :)(: Ihana Mira <3

22. toukokuuta 2009 klo 19.10  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Haa PMMP:n mira on muuten ihan oikeasti sun näköinen nyt kun nostit pöydälle :) Mulla on niin omituisia noi mistä saan itse vertauksia että en allekirjoita yhtäkään heh.. mut kiitos haasteesta, otetaan toteutukseen!

23. toukokuuta 2009 klo 10.23  
Blogger anskusiili kirjoitti...

No oot kyllä ehdottomasti Miran kaksoisolento. : ) Olen miettinyt pääni puhki ketä muistutat, ja nythän se selkisi!

23. toukokuuta 2009 klo 12.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sinussa on kyllä oikeasti tosi paljon samaa kuin tuossa PMMP:n Mirassa. :) Muistelen, että olisit maininnut tästä vanhan blogin puolellakin joskus, mutta en muistanut sitä enää, kun haasteella heitin. :)

23. toukokuuta 2009 klo 15.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siskosi on ihan äärimmäisen hottis!

24. toukokuuta 2009 klo 19.28  
Blogger Irene kirjoitti...

sisko kiittää :)

24. toukokuuta 2009 klo 20.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu