Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hopeameikki!

maanantai 4. toukokuuta 2009

Hopeameikki!

JIHUU! Maanantai alkoi mukavasti, kun kävin tsekkaamassa, josko Saara olisi päivittänyt meikkikilpailun voittajat blogiinsa. Siellähän se meidänkin kisatyö komeili, tosin toiseksi tulleen pallilla. Mutta hopee ei oo häpee ja olen tyytyväinen, että meidät siskoni Erikan kanssa blogissa mainittiin. Voittajatyö oli niin hieno, että otamme kakkossijan vastaan hymyssä suin!

Tässä vielä kisatyömme ja Saaran kommentti. Tuo kritiikki punaisen sävyeroista muuten osui ihan nappiin! Kisan voittajan ulkoasussa Saara jäi kaipailemaan meidän kilpailutyömme korviksia. Monet ovat ihmetelleet, miten löysimme aivan meikin väriset korvikset. Näin hyvää tuuria meillä ei kuitenkaan ollut, vaan Photoshop teki tehtävänsä. Minulla ei myöskään ole piilolinssejä; silmäni sutaistiin ruskeiksi muutamassa sekunnissa kyseisellä ohjelmalla.Tiukkana kakkossijalle kiilasi Irene a.k.a. Mademoiselle Pigalle sisarensa Erikan kanssa. Työ on loppuun asti hiottu, mutta omaan silmään pistää alaluomen kylmä ja huulien lämpimän pinkin ero. Mä jouduin olemaan tässä nyt yhtä julman tarkka, kuin meidän opiskelijoiden lopputöissä :D. Tämä meni kuitenkin niin tiukaksi, että mun on aivan pakko kyhätä tupla-tiimille kannustuspalkinto ja kunniamaininta!!

Kiitos Saara kivasta kisasta!

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea! työnne oli tosi hieno ja ansaitsi todellakin sijansa :) oli ehkä ihan reilua, että adeliina voitti, sillä hänellä photoshopin jälki oli selvästi pienempi (vaikka eihän sen käyttäminen kiellettyä ollut..) muuten sä olit kyllä mun lemppari! :)

itse en ollenkaan edes tajunnut tuota punaisten värieroa/riitelyä ennen kuin saara siitä huomautti, mutta tottahan se on :D ei vaan häiritse samalla tavalla harjaantumatonta silmää :)

4. toukokuuta 2009 klo 11.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hittolainen! Neiti on sitten salaa aloittanut tällaisen blogin ja löysin tämän vasta nyt! No onneksi löysin. :) Olin niin harmissani aikanaan, kun teidän yhteisblogi Sagan kanssa lopetti.

4. toukokuuta 2009 klo 20.44  
Blogger jennimarika kirjoitti...

Hei mitä mä sanoin! Tiesin että oot vahvoilla - onhan toi toisen sija upea saavutus!

onneaonnea :)

4. toukokuuta 2009 klo 22.57  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: niinpä, siitä huomaa ammattilaisen ja maallikon eron, että maallikon silmään sävyero ei osu. olen hiukan eri mieltä sun kanssa tossa photoshop-asiassa, koska tehtävänä oli matkia saaraa ja photoshoppailimme mielestämme siskoni kanssa aika samaan tapaan saaran kanssa :D

Jenni: no oli jo aikakin löytää tänne! :D hienoa!

jennimarika: kiiiitos :))

5. toukokuuta 2009 klo 11.53  
Anonymous lauuu kirjoitti...

hei mistä tommoisia korviksia saa? en siis välitä väristä vaan tuosta mallista :D ihanat!

7. toukokuuta 2009 klo 22.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu