Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Gallup

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Gallup

Luulin tänään tekeväni viimeisen tentin ennen syksyä, mutta vielä mitä - meninkin sopimaan proffan kanssa kolmesta kesätentistä kesäopintorahan toivossa. Tänään sain kuitenkin pulkkaan naistutkimuksen perusopinnot ja lyhyt sivuaine on valmis. Naurattaa vieläkin blogissani aiemmin käyty kiivas keskustelu naistutkimuksen hyödyllisyydestä. Suosittelen edelleen kyseistä oppiainetta sivuaineeksi. Kevääni feminismin parissa oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja huomasin että ala on todella monitieteinen. Viimeisen tenttiin luin niin arkkitehtuuria ja rikoslakia kuin sosiaalipolitiikkaa ja kasvatushistoriaakin!


Mutta sitten ostikon lupailemaan gallupiin:

Kenellä on kesätöitä?


Kesätyötilanne on ilmiselvästi tänä kesänä entistä huonompi ja minäkin jo ehdin harmitella, etten saanut kokopäivätyötä. Nyt saankin olla ihan tyytyväinen, että voin sentään jatkaa opiskelujen ohessa tekemääni puolipäiväistä hommaa. Kesäksi tosin ei ehkä ole tiedossa ihan puoltakaan päivää töitä, joten ehdin lukea kesätentteihin.

Tätä olisi sitten tiedossa, hulluksihan tuossa tulee kun katsookin tuota tiiliskiveä. Onneksi ei ihan kokonaan tarvitse kerralla lukea:


Ps. Pitäisi muistaa varata aika kampaajalta, oma tukka alkaa pahasti haalistua, kun lisätukka taas on jämähtänyt mustaksi. Onko jollain kokemusta hiusten värjäämisestä teippipidennys päässä? Se kuulemma onnistuu, mutta vähän tarkempaa operaatiota se vaatii, ettei teippiin pääse väriä.

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onneksi olkoon sivuaineen finisheeraamisesta! ja varmasti noi feministihommat on tärkeitä, vaikka kuinka 'mun kaikki parhaat kaverit on poikia ne on kivempia ku tytöt' päteiski kenen tahansa kohdalla... hiukan syvemmälle menenee nämä yliopistohommat ;D

kesätöitä ei oo eikä tuu. viime kesän kokopäivätöistä ja tän vuoden opintolainasta on jäänyt käteen sen verran että lähen reppureissailemaan aasiaan kesäksi, ja vuokranmaksultakin vältyn viemällä kamani vanhemmille ja poikaystävän luo kunnes muutto kokonaan uuteen paikkaan kohtaa syksyllä :) jesss.

kitty

6. toukokuuta 2009 klo 15.03  
Blogger Arya kirjoitti...

moip, sulla on ihana blogi :) Saanko mä udella sun koulusta, mitä opiskelet ja missä?

6. toukokuuta 2009 klo 15.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kesätyöt on kyllä todella tiukassa. Moni tuttavistani on jäänyt täysin vaille töitä... Se pistääkin miettimään, että millähän opiskelijat aikovat tulevan kesän elää. Itse sain kesäkuuksi kokopäiväisen työn, loppukesäksi ei ole töitä, mutta oikestaan on vain ihanaa lomailla ennenkun koulut taas alkavat! Taloudellista ongelmaakaan ei onneksi ole, sillä pystyn rahoittamaan loppukesän tuolla kesäkuun palkalla ja mies on vakkariduunissa.

6. toukokuuta 2009 klo 15.32  
Blogger Anna kirjoitti...

Töitä on kesä-heinäkuuksi. Ei puhettakaan oman alan töistä, vaan aiempaan työkokemukseen pohjautuvaa asiakaspalvelutyötä. Viikonloput vapaana (= bye bye sunnuntain tuplapalkka) kuten myös koko elokuu. Mut elokuulle saakin jo opintotukea :)

6. toukokuuta 2009 klo 15.59  
Blogger Aida kirjoitti...

tää työtilanne on jotain ihan kamalaa! opintotuen toivossa yritin minäkin ilmoittautua opiskelemaan kesäksi, mutta kun jokaisella kurssilla pääsin tyyliin 26. varasijalle, niin toivoton työnhakuprosessi jatkunnee..

6. toukokuuta 2009 klo 17.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Töitä on melkein koko kesäksi, vaikka ei helpolla kyllä löytynyt:) monet kavereista jäi ilman:/

6. toukokuuta 2009 klo 17.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kävin kysymässä töitä jo joulun välipäivinä,joten sain kolmeksi kuukaudeksi omaa alaa vastaavan kokopäivä duunin.

6. toukokuuta 2009 klo 19.52  
Blogger amma kirjoitti...

onneks ei tarvi kärvistellä kesätöitä, on kerta VAKKARITYÖ! ..työ sinänsä on ihan pyllystä ja palkkakin myös, mut työpaikka on mukava ja onhan tää kivaa tänä päivänä et on vakituinen työpaikka.

..mut onnea kaikille muille kesätöiden etsintään!!

6. toukokuuta 2009 klo 20.24  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi kitty: kuulostaa ihan mahtavalta :DD

Arya: kiitos, opiskelen suomen kieltä hgin yliopistossa :)

Anonyymi: tässä tilanteessa yhden kuukaudenkin hommat on aika luksusta :)

Anna: noo oman alan töitä ehtii sit tekee koko elämänsä!

Aida: mä teenkin tenttejä, eikös sulle löytyis jotain tentittävää?

Sofia D: onnea! :)

Anonyymi: onneks olit niin ajoissa liikkeellä!

amma: no niinpä, vakkaritöitä odotellessa niin ei tarvis enää tehdä töitä ja opiskella samaan aikaa ja samalla vielä stressata kesätöistä!

6. toukokuuta 2009 klo 22.38  
Blogger ainono kirjoitti...

Mulla on sulle haaste blogissani <;!

7. toukokuuta 2009 klo 20.57  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mullakin on töitä, mutta se on sellaista ettei todellakaan tuu mitään 40h viikossa! Onneksi työ vaikuttaa kivalta ja rennolta ja palkka on ok. Onhan se hyvä että saa välillä rentoutua, varsinkin kun nyt tuntuu ettei aikaa ole mihinkään kun pitäisi päntätä pääsykokeisiin.

Toi naistutkimus kuulostaa mielenkiintoiselta, olen harkinnut että otan sitä sivuaineeksi, jos nyt yliopistoon pääsen!

8. toukokuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous lukija kirjoitti...

Kesätyö on, touko-elokuu, mut vaan 1500 e / kk. :--) Et siis saanu sitä duunii, mis olit haastiksessa? Minkälaine paikka se ois ollu?

8. toukokuuta 2009 klo 17.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Prkl, siis 1700 e / kk piti kirjottaa :--D

8. toukokuuta 2009 klo 17.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lukija, anna paikka jolleki, joka arvostaa palkkaa ja on tyytyväinen?

8. toukokuuta 2009 klo 18.26  
Blogger Irene kirjoitti...

ainono: kiitos aino!

Riikka: juu suositelen panostaa pääsykokeisiin ja ehdottomasti kandee harkita naistutkimusta! onnea!

lukija: hyvä, kivastihan tuolla pärjää. Mä en ollut haastiksessa mihinkään työhön silloin, vaan käväisin siellä hot now'n toimituksessa puhumassa yhteistyöstä lehden kanssa :) ja siinähän kävi ihan hyvin! ;)

11. toukokuuta 2009 klo 12.55  
Blogger Mallu kirjoitti...

Useimpia kommentteja lukiessani (ja muutenkin) tuntuu, että pitäisi kyllä olla itse tyytyväinen. "Lupauduin" koko kesäksi (3 kk) kesätoimittajaksi samaan lehteen, missä olen ollut aikaisemminkin. Koska sieltä soitettiin.. Toki hain moneen muuhunkin paikkaan, mutta tuo piti vain päättää aikaisemmin, joten otin kuitenkin paikan suosiolla (etten vain olisi jäänyt ilman töitä!). Ei sillä, olisin kyllä halunnut opiskelupaikkakunnalleni kesätöihin, mutta toisaalta...nyt voin asua "ilmaiseksi" kotikotona ja kun ei vuokriakaan kesältä tarvi maksaa, niin mikäs tässä.

Niin..mitä töitä siis teet itse kesällä?:)

12. toukokuuta 2009 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö Satakunnassa ole paikallislehtiä, joissa voisi työskennellä kesätoimittajana?

Tosin paikallislehdessäkin ovat mainosrahan puutteessa ja kesätoimittajia ei palkata kuin muutama lehteä kohden (jos sitäkään).

12. toukokuuta 2009 klo 12.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu