Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

12 points, Norway, wtf?

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

12 points, Norway, wtf?

Grillailtiin eilen Jennan kanssa ja pidettiin Euroviisukisakatsomoa. Viisut olivat niin tylsiä, että kumma ettemme nukahtaneet kesken mittelöiden. Ja mikä se voittaja oikein oli? Täysin mitäänsanomaton humppa, mitä en pysty palauttamaan mieleeni vaikka kuinka pinnistelen. Lordi-huuma ei ilmiselvästi pystynyt pelastamaan Suomea Euroviisukiroukselta, oikeesti, ei se Waldo nyt niin huono ollut!


No, sapuska ainakin oli hyvää.


Jälkkäriksi perinteeksi muodostuneet Irish Coffeet.


Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Anonymous marianio kirjoitti...

Mulla on just samanlainen fiilis noista euroviisuista! Omasta mielestäni se norjalainen sai useitaki ääniä ulkomuotonsa takia. Onhan se sulonen ja sillee mutta ei siinä kappaleessa mitään ihmeellistä ollu.
Ja muaki ihmetti se Waldo systeemi. Se kappalehan ei ollu huono ollenkaan ja kuitenki jäi finaalin viimeseksi.
Mää tykkäsin siitä Kroatian viisusta mutta eipä sekään ääniä saanu, tais olla syynä ku se mieslaulaja ei ollu mikään kiiltokuvapoju ja sillä naisellaki oli ihan säädyllisen mittanen hamonen.
Nii ja sitte vielä tästä sun ihanasta blogista, löysin sen tuolta facebookista joskus vähä aikaa sitte, sieltä HotNow:n sivuilta. Tykkäilen kovasti, jatkathan ikuisesti? :D

17. toukokuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous annika kirjoitti...

Joo, nimenomaan! Se Norjan laulu oli ihan mitäänsanomaton ja en todellakaan muista siitä mitään melodiaa tai kertsiä... Miten se voi voittaa? Aika turhat kisathan noi kyllä muutenkin on ja suoraan sanottuna ihan surkeaa musiikkia täynnä :D

Mulla on kans tommoset salamakorvikset :) Ne on ihanat!

17. toukokuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika paljon on teillä kermaa irish coffee'ssa :D

17. toukokuuta 2009 klo 20.07  
Blogger Lavra kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

17. toukokuuta 2009 klo 20.09  
Blogger Lavra kirjoitti...

Hah olkaa onnellisia, ettei se Norjan viisu ole jäänyt päähän junnaamaan. Oma suosikkini oli Viro, vaan kummastippa se "I'm in loooove with a fairytaleeee" soi korvissa. :(

17. toukokuuta 2009 klo 20.11  
Blogger Mikael kirjoitti...

Norja ansaitsi mun mielestä voittonsa! Mutta siitä oon samaa mieltä, että Suomen olisi pitänyt pärjätä oaremmin. Oli meillä parempi kappale kuin esim. Maltalla.

17. toukokuuta 2009 klo 20.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lool!! Ootte vaa kateellisii Norjalla oli kaikista biiseistä selvästi paras biisi! Luulittekste et eurooppa valitsis jotai ..ruotsii,suomee tai ranskaa !?

18. toukokuuta 2009 klo 15.15  
Blogger Mallu kirjoitti...

Ei jestas! Siis kun kerrankin Euroviisuissa saatiin selvä voittaja! Just ihanan erikoinen tuo biisi, ei mikään perus poppibiisi eikä kuitenkaan mikään muka-hieno hidas biisi, vaan just tuollaista vähän "kansallista" meininkiä massasta poikkeavalla melodialla. Tykkäsin todella ja niin näyttää moni muukin tykkäävän (vaikka ei ehkä tähän bloggaukseen kommanneet:o

Ja olihan tuo Alexander aivan loistava - ja niin taitava. Ja no niin, katseltavaakin siinä oli. Onneksi kukaan yritän-olla-mahdollisimman-porno -viisuedustaja ei voittanut. Hyvä niin:)

Ja vielä..no se on kyllä tosi, että ei se Waldo nyt niiin huono ollut. Oli siellä 15 huonompaa.

18. toukokuuta 2009 klo 19.32  
Blogger Irene kirjoitti...

Mä sit taas oon saanut tosi monelta sellaista kommenttia, että Norjan voittobiisi oli ihan turha eikä kukaan muista sitä tms. Mä esim en kiinnittänyt mitään huomiota siihen kun näin sen ekaa kertaa.

Anonyymi2: Enkä tosiaan ole kateellinen koska euroviisut noin yleisesti on aika yhdentekevät mulle, eivät siis vaikuta mun elämään mitenkään. Kunhan sanoin mielipiteeni ;)

20. toukokuuta 2009 klo 12.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu