Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Miehet Marsista...?

torstai 2. huhtikuuta 2009

Miehet Marsista...?

Jos Mademoiselle Pigallesta ei kuulu, se johtuu siitä että hän on hautautunut työ- ja koulutehtävävuoren alle. Yritän sieltä aina välillä jotain huikkailla. Mutta - tärkeimpään asiaan eli miehiin. Tai mieheen. Olen juuri lähdössä moikkaamaan yhtä ihanaa, mutta arvaatkaa vaan jännittääkö, kun ei ole treffaillut seitsemään vuoteen. Tai oikeastaan en kyllä ole treffailut koskaan, sillä teini-iässähän sitä vain kysyttiin, että alaks olee ja homma oli niin simppeliä.

Voisi kuvitella, että nyt aikuisella iällä miehiin liittyvät jutut olisivat selvempiä kuin angstisena teininä. Mutta ehei. Ystäväni yrittävät opettaa minua olemaan ihmisiksi, kun tapailen potentiaalisia poikaystäväkandidaatteja. Tosin en tiedä voinko luottaa ystäviini, koska hekin ovat seukkailleet sen seitsemän vuotta.

Toiselta ystävältäni sain neuvon olemaan vähän vaikeasti tavoiteltava. Kaveri sanoi sunnuntaina, että älä vielä ota siihen yhteyttä, esim keskiviikkona on parempi. Kun sanoin toiselle kaverilleni, että voinko kysyä siltä ihanalta, että mitä se haluaa musta (kuinka alkeellinen virhe, tiedetään) kaverini sanoi, että ei missään nimessä, jos en halua pelästyttää sitä tiehensä.

Jos joku miespuolinen blogini lukija uskaltaa tunnustaa, että lukee blogiani, kerro onko naisten ja miesten kommunikointi todellakin näin vaikeaa, vai kuvittelemmeko vain? Ajatteletteko oikeasti, jos soitamme sunnuntaina, että olisi ollut parempi, että soitamme vasta keskiviikkona?

<3: Ire

Tunnisteet:

30 kommenttia:

Anonymous maria kirjoitti...

Oih, kiva, että uskaltaudut jo treffeille. Tiedän tunteen, mäkin erosin jokin aika sitten pitkästä suhteesta, myytiin talot ja autot ja kaikki oli vaikiaa. Menin kuitenkin liian nopeesti takaisin treffimaailmaan ja huomasin torjuvani niitä ihaniakin miehiä ihan vaan siksi, ettei sisimmässä ollutkaan fiilistä vielä alkaa deittailla. Nyt puoli vuotta ilman treffailua, yksin, mutta elämä alkaa olla taas raiteillaan. Ehkä itsekin uskaltaudun taas treffeille, jee...

2. huhtikuuta 2009 klo 18.17  
Anonymous taina kirjoitti...

Mä en tiedä, mullei oikein oo kanssa kokemusta treffeistä ja sen sellaisista.. Mutta haluaisin uskoa, että miehet ei oo niin erilaisia - en oo ikinä ymmärtänyt tommosia vaikeasti tavoiteltavan leikkimisiä ja muita, mutta mistäpä minä tietäisin :)

Mutta toivotan onnea sen ihanan suhteen! Pakko sanoa myös, että oot niin kaunis, uus tukka on upea!

2. huhtikuuta 2009 klo 19.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä leiki vaikeasti tavoiteltavaa, äläkä pelaa pelejä. Se on mun taktiikka:) Kaikkee ei tietty tartte läväyttää kerralla tiskiin, mutta kunhan on oma ittensä eiks juu?
Good luck!

2. huhtikuuta 2009 klo 19.39  
Blogger Lila kirjoitti...

Voi vitsit, tukka+kynnet+silmiesi väri sopivat yhteen aivan niinkö nakutettu! :) Muutenkin nuo pidennykset on todella onnistuneet :)

2. huhtikuuta 2009 klo 19.41  
Anonymous Mia kirjoitti...

Ei tarvitse esittää vaikeasti tavoiteltavaa muttei tarvitse olla myöskään tyrkky. Eli siis joo ei noita "mitä haluat musta" kysymyksiä :D go with the flow ja katso miten tilanne etenee. Jos mies haluaa jotain, hän kyllä itse tekee sen selväksi. Tsemii :)!

2. huhtikuuta 2009 klo 19.51  
Blogger janmau kirjoitti...

Oon kysyny miehiltä että pitääkö soittaa heti vaiko eikö ja miks ne ei soita ite eka, vastaus oli että kukas tollasia muka miettii ;D Ja kuulemma sen vaan unohtaa soittaa joskus!
Eli niille on ihan sama paitsi jos alkaa ahdistella kunnolla niin ne vetäytyy kuoreensa, voi noita miehiä :p

2. huhtikuuta 2009 klo 20.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo edes tajunnut että oot eronnu... En muista ootko kirjoittanut siitä täältä? Olitteko naimisissakin?

Mutta tsemppiä treffeille ja komppaan muita: älä pelaile mitään! :)

2. huhtikuuta 2009 klo 21.03  
Anonymous Daephley kirjoitti...

Pienet vihjeet ei auta, suuret vihjeet ei auta, parempi sanoa suoraan :) Näin sanoo mieskandidaatti. Ei miehet ajattele asioita läheskään niin monimutkaisesti tai syväluotaavasti kuin naiset. Parempi ottaa asenne - just go with the flow - ja nauttia kyydistä ;)

Enkä nyt tarkottanu tietenkään että kyytiä pitäs saada eka treffeillä.. Eikä myöskään kannata eka tapaamisella kertoa millaisista häistä on haaveillu pienestä asti :)

2. huhtikuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous heini kirjoitti...

Miun mielestä tommoset on ihan höpönlöpöä. Täytyis aina vaan toimia ihan rehdisti, niinkun itsestä tuntuu :-) Minusta tuo on sitä teiniajattelua ;-)

3. huhtikuuta 2009 klo 9.43  
Anonymous bubba kirjoitti...

älä leiki vaikeasti tavoiteltavaa. tollanen toimii ehkä pelimiehiin muttei tavallisiin ja ihaniin miehiin... puhu sille mitä mieleen juolahtaa, turha ruveta karsimaan mitään juttuja pois. mun mielestä on parempi olla oma ittensä kuin karsia sanottaviaan, sillä aina jos minä mietin "mitä tässä nyt viittis sanoa", päädyn useimmiten olemaan hiljaa. ja sitten kun on aika soitella ja viestitellä, niin viestitä silloin kun huvittaa, kyllä sinäkin varmaan toivoisit ettei poika pelleile ja odota kolmea päivää ennenkuin ottaa uudelleen yhteyttä... minä ainakin oletan pojan olevan välinpitämätön ja hard-to-get jos ei viestejä kuulu...

pidä kivaa treffeillä ja ole oma itsesi :)

3. huhtikuuta 2009 klo 9.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En voi mitään, mutta mua vain oikeasti kiinnostaa, miksi te erositte:/ Teillä kun kaikki vaikutti olevan täydellistä...mutta sitten avioliitto jäi noin lyhyeksi. Vieläpä kun olette noin nuoria. Haluaisin niin kovasti tietää.

En uskaltanut kommata Google-tilin nimelläni, vaikka tätä blogia seurailenkin. Mutta no, onnea silti treffailuun!:)

3. huhtikuuta 2009 klo 10.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luulin, että olet naimisissa :O Olen myös utelias, koska ja miksi erositte..?

3. huhtikuuta 2009 klo 19.59  
Anonymous Meri-Tuuli kirjoitti...

kerroppas sitten miten treffit meni! itsellä sama tilanne edessä. Olin 4-vuotta naimisissa miehen kanssa jonka tapasin lukiossa ja puolisenvuotta sitten lähettiin eriteille.. nyt sitten tapasin uuden, aika lupaavalta vaikuttavan tapauksen mutta jännittää alottaa deittailu yhdeksän vuoden jälkeen :)

Esitänkin tässä toiveen: postausta meikkauksesta ja ihonhoidosta. sulla on aina tosi nätit meikit ja ihokin näyttää tosi hyväkuntoiselta. Olis kiva saada vinkkejä ;)

3. huhtikuuta 2009 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko tulla tänne kysymään, että miksei Sagan blogiin pääse?

3. huhtikuuta 2009 klo 21.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni taas kävi niin että tapailin yhtä lupaavalta vaikuttavaa miestä, mutta kun mies tekstaili päivittäin ja halusi nähdä niin mua alkoi ahdistamaan ja välttelyksi se meni. Sitten kun pääsin ahdistuksesta ohi ja aloin kunnolla ihastumaan ilmeni muita ongelmia, joilta olisi vältytty jos olisin ollut mukana jutussa:( Ja mietein että miksi alku-ahdistukseni piti pilata kaikki.

Eli olen samaa mieltä että viestiä vain jos mieli tekee, mutta liika on kuitenkin liikaa. Olipas selkeää :D

4. huhtikuuta 2009 klo 1.24  
Blogger Irene kirjoitti...

maria: musta taas tuntuu, että nyt on just oikea aika :) tsemppiä sullekin, tiedän tunteen :)

taina: kiitos paljon kivoista sanoista!

anonyymi: oon samaa mieltä! :D

Lila: kiitos kovasti! <3

Mia: kiitos neuvosta :)

janmau: no niinpä, tota mäkin oon just arvellut..mut ei niistä ota selvää ;)

anonyymi: en ole varsinaisesti tehnyt mitään postausta aiheesta avioero, mutta oon kyllä kommenteissa maininnut asiasta, kun monet lukijat ymmärsivät että mun pitkä hiljaiselo vuodenvaihteen aikaan johtui erosta :(

Daephley: no niinpä, vihjailut ei kyllä auta, sen oon huomannut ;)

heini: niin mäkin mietin, että miehet on ehkä loppujen lopuks aika yksinkertaisia :D

bubba: jes hyvä, otan tästä neuvosta vaarin! :)

Anonyymi: aviomies ei ollutkaan ihan sitä, mitä luulin hänen olevan. eikä kaikki todellakaan ollut täydellistä :(

Anonyymi: joulukuussa erottiin sanojen tasolla, mutta mies muutti lopullisesti pois vähän myöhemmin..

Meri-Tuuli: treffit meni oikein hyvin, kiitos kysymästä. Hyvä että sullakin on alkanut uusi elämä, tiedän todellakin tunteen ja sullahan on sitten vielä pidempi aika kulunut ilman deittailua :) Yritän toteuttaa postaustoiveen mahdollisimman pian!!

Anonyymi: mä en tiiä yhtään, mietin sitä itsekin! :(

Anonyymi: joo ymmärsin kyllä ja oon samaa mieltä! :)

4. huhtikuuta 2009 klo 13.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Ihanaa kun olet noin avoin ja rehellinen! Puhut asioista niiden oikeilla nimillä etkä tahdo salailla mitään. :)

4. huhtikuuta 2009 klo 14.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksei ollutkaan sellainen :(? Voi ei <3 Luin juuri Irene&Saga-blogia alusta asti ja siellä oli mm. hääkuvianne rannalta... Voih. Näin se elämä vaan joskus menee. Tuntuuko deittailu sinusta jo ihan hyvältä?

4. huhtikuuta 2009 klo 17.28  
Anonymous essi kirjoitti...

nyt jotain aivan muuta, kun postaukseen liittyvää. mistä ja koska olet hankkinut profiilikuvasi olkihatun? :]

5. huhtikuuta 2009 klo 0.01  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: :D

anonyymi: kyllä tuntuu oikein hyvältä, koska tiedän että pitää jatkaa eteenpäin. en aio jäädä suremaan pettäjää pidemmäksi aikaa..

essi: h&m viime kesä :)

5. huhtikuuta 2009 klo 14.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I <3 your blog!!!!!!!!

5. huhtikuuta 2009 klo 14.52  
Anonymous Satu kirjoitti...

jaksaa kyllä hämmästyttää, miten ne miehet pilaavat suhteensa pettämällä tms., kun ovat tuon näköisen naisen itselleen edes saaneet :D

koska kissojahan me olemma, kuten tämänkin blogin kuvista huomaa.

ja sellainen tuli vielä mieleen, että pidä irene hyvä asenne yllä ja muista, että noin nuorelle koko maailma on vielä auki.

esim. omalle siskolle kun kävi niin, että lukioaikaisen poikaystävän kanssa solmitusta (toiseen naiseen päättyneestä) liitosta jäi ne kaksi lastakin sitten suremaan.

elämä on perseestä, mut iskuja oppii ottamaan vastaan, kun niitä on tullakseen, ja sit se ei jaksa aina olla enää yhtä vittumaista. tällä ainakin itse meen, muuten ei ois toivoo paremmasta :D

5. huhtikuuta 2009 klo 22.39  
Anonymous maria kirjoitti...

Soon hyvä, jos susta tuntuu siltä, että on oikee aika alkaa deittailla. Mustakin tuntui aluksi ja se jopa hälvensi tuskaa, mutta tajusin hyvin pian, ettei kannata edes vielä alottaa kun olen sisältä niin rikki. Ihmiset reagoivat hyvin eri tavalla tällasiin juttuihin; itse oon ollut aivan katki ja henkinen raunio, vaikka erosta on jo 9kk. Vaikeinta on mulle ollut ainakin hyväksyä, että oma rakas olikin pettäjäpaska, kun ei olisi koskaan uskonut (eikä halua uskoa vieläkään) :(!? Vielä vaikiampaa on löytää joku jolle puhua, kun KAIKKI ystävät on parisuhteessa, eikä kelleen oo sattunu vastaavaa. Siksi olen ikäänkuin intona, että täällä tästä asiasta voi keskustella...vaikka rivien välistä luenkin, ettet järin innostuneesti näihin juttuihin vastaa tai halua puhua. Toivottelen siis tsemppiä enemmän aurinkoa, meille molemmille :)!

5. huhtikuuta 2009 klo 23.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti todella pääset jaloillesi! Ero aviosta on aina kova juttu. Varmasti oli kurjaa myös perheesi ja Hänen perheensä kannalta:-U Miljoonasti voimia, itse en pystyisi varmastikaan pariin vuoteen deittailemaan. Kaikkea hyvää siis!:--)<3

6. huhtikuuta 2009 klo 12.00  
Blogger Tarzan kirjoitti...

Kommentteja lueskellessa huomasin, että sun(kin) ero johtui siitä, ettei mies ollutkaan ihan sitä, mitä piti.
Mulla päättyi kanssa vuodenvaihteessa 6,5 vuoden suhde samasta syystä, ja muutamasta muustakin siihen vielä lisäksi. Oon tässä eron jälkeen tajunnu, että se oli oikeestaan paras asia, mitä mulle on tapahtunut ikinä. :D

Joillain ihmisillä ei vaan ole selkärankaa ottaa vastuuta teoistaan, tai munaa käyttäytyä kuten aikuiset, mut niinkun tossa jo totesitkin, sellasta ihmistä en mäkään jäänyt suremaan hetkeksikään, joka ei sitä ansaitse. :) Jokainen ansaitsee parempaa, kun suhteen, missä totuudet on vaan puolikkaita.

Nautitaan me sinkkunaiset nyt keväästä, tulevasta kesästä, ja kaikesta siitä, mitä ne tuo tullessaan... ;)

6. huhtikuuta 2009 klo 12.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun hyvä ystävä sanoo aina, että miehet ei ajattele monimutkasesti, ja siks ne ei myöskään välttämättä mieti mitään kolmen päivän soittotaukojakaan.
Oon ite tällä hetkellä ihan kaaoksessa kun en tiedä, että pitäiskö odotella sitä keskiviikkoa vai soittaa jo maanantaina.
Ja belive me, tekis mieli kysyä, että "mitä sä musta oikeen haluut?", mutta nyt ku luin näitä kommentteja, ni pääti olla kysymättä. :D

6. huhtikuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: kiitos <3

satu: kiitos rohkaisevista sanoista, niitä tarvitaan! ja oot oikeessa, monilla on vielä kurjempi tilanne erota, kun on lapset ja kaikki. mullahan tästä elämä vasta alkaa ;)ja todellakin pidän just ton asenteen!

maria: ilman muuta vastailen kysymyksiin ja juttelen, mutten halua ihan jokaista yksityiskohtaa avata koko maailmalle :) oonhan mäkin rikki mutta niinku sanoin, en vaan aio tuhlata enää pienintäkään hetkeä mun nuoruudestani murehtimalla, oon tuhlannut jo ihan liikaa aikaa aivan väärään ihmiseen! ota säkin sama asenne :) hyvää kevättä!

Anonyymi: kiitos tsempistä, on toki ollut vaikeaa, mutta en tosiaan aio tuhlata aikaa enää yhtään!

Tarzan: sama juttu, näin piti käydä. En enää sure, koska tää olikin hyvä juttu. Paljon parempaa on vielä edessä ;) Ihanaa sinkkukevättä sullekin!

Anonyymi: Odottele vielä hetki ja kysy sitten :) Mut joo, kyllä mäkin oon sitä mieltä että miehet on yksinkertaisia olioita mutta ne voi tosin pelästyä helposti ;)

6. huhtikuuta 2009 klo 20.17  
Anonymous maria kirjoitti...

Yritän :)! Ainoo, että mulla ei ole jäljellä oikein sitä nuoruuttakaan, olen 27-vuotias. Toivotaan, että joku tällaisen vanhan akankin vielä huolii. Mieletöntä kevättä sulle kans!

6. huhtikuuta 2009 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

EI 27 OO VIELÄ VANHA!

<3: 34-v.

7. huhtikuuta 2009 klo 20.13  
Blogger Irene kirjoitti...

maria: HÖPSIS sitten ja vähän äkkiä! 27 on vielä nuori!

Anonyymi: NIINPÄ! :D

8. huhtikuuta 2009 klo 14.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu