Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lukijan toive: Tatuointini

torstai 9. huhtikuuta 2009

Lukijan toive: Tatuointini

Toivoitte postausta tatskoistani, täältä siis pesee.

Olen huomannut, että kun kohtaan elämässäni vastoinkäymisiä, käyttäydyn kuin keski-iän kriisissä oleva mies; 16-vuotiaana otin tatuoinnin ja ajoin moottoripyöräkortin. Nyt, otin tatuoinnin ja harkitsen vakavasti avo-BMW:n hankkimista.

Teinitribaalin kävin hakattamassa ihooni kotitatuoijalla. Kuva oli siisti ja pieni, enkä sen ottamista ole oikeastaan koskaan katunut. Halusin vain selkääni isomman ja esittävän kuvan ja päätin, että voin hyvin ottaa kuvan vanhan tribaalin päälle. Helsinkiläisen Vida Locan tatuoija Rosti taiteili selkääni kirsikkapuun oksaa esittävän peitekuvan.


Vieressä vanha tatuointi ihan vapaalla kädellä piirrettynä.

2007 kesällä otin ranteeseen latinankielisen tekstin Ad astra, joka on lyhennys lausahduksesta Per aspera, ad astra, joka tarkoittaa Vaikeuksien kautta voittoon. Lyhennyksen voi suomentaa myös Tie tähtiin. Teksti löysi tiensä myös äitini suunnittelemiin hopeakoruihin, joista postausta myöhemmin.Tatuoinnin teki Tomi helsinkiläisessä Legacy Tattoossa.

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Sofia D kirjoitti...

Tuo selkätatska on tosi upea! Taas kasvoi oma tatskakuumeeni:)

9. huhtikuuta 2009 klo 19.06  
Blogger Lena kirjoitti...

:) itsekkin kävin pariviikkoa sitten vida locassa, silloin oli vieraileva tatuoija nimeltään smokov joka teki mun tatskan. mutta uutta jo miettimässä olen :)

9. huhtikuuta 2009 klo 19.48  
Anonymous fille kirjoitti...

Munkin mielestä selkätatuointi on aivan upea ja juuri sopivan kokoinen. Kaunista siinä on myös se, että se on värikäs mutta silti tietyllä tapaa laadukas. Rannetatuoinnissa minua häiritsee se, että teksti on noin päin. Itse haluan rannetatuointi tekstin toisin päin, kuten se useimmin taitaa ollakin. No, tärkeintä tietysti on, että itse siitä pidät! :)

9. huhtikuuta 2009 klo 20.28  
Blogger Irene kirjoitti...

sofia d: jos otat tatskan niin sit se kuume vasta kasvaakin nimim kokemusta on ;)

lena: tiedän tunteen, heti kun yks on valmis niin oon jo miettimässä seuraavaa :)

fille: mietin että haluanko tekstin itseäni päin vai muille ja mietin et toi tatska sopii paremmin noin päin koska ei oo x-korkeuden alle meneviä kirjaimia. lisäks oon ymmärtänyt et aika monet tatskat ranteessa on just noin päin eikä itseen päin..?

9. huhtikuuta 2009 klo 20.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

harvalla opiskelijalla on varaa bmw-avoautoon.

9. huhtikuuta 2009 klo 22.04  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: niinpä mut pankilla on ;)

10. huhtikuuta 2009 klo 12.13  
Anonymous fille kirjoitti...

Joo voi ihan hyvin olla niin. Ehkä mielikuvaani sitten hallitsee julkkiksilla näkemäni rannetatuoinnit, jotka ovat itseen päin, ja joista itse pidän (Lily Donaldson, Eva Longoria, Lindsay Lohan jne.). Mutta ihan makuasiahan se on - tarkoitukseni ei ollut kritisoida valintaasi.

Pakko vielä sanoa, että rannetatuointi ei ole pelkästään "itseen päin", sillä tekstin lukee ranteesta toinenkin ihminen useammin silloin, kun käsi osoittaa ylöspäin. Kun käsi roikkuu tossa sivulla, harvoin sinne ranteen sisäpuolelle tarkasti näkee lukemaan. (Oli vaikeaa selitää selkeästi, toivottavasti tajusit.)

10. huhtikuuta 2009 klo 17.28  
Blogger Phanta kirjoitti...

Oletkin ensimmäinen, jolla näen saman "ad astra" tekstin, kuin minullankin. Omani löytyy oikeasti nilkasta. :)

15. huhtikuuta 2009 klo 15.05  
Blogger Phanta kirjoitti...

Jaahas, tulipas kirjoitusvirheitä, pahoitteluni. Omani löytyy siis oikeastA nilkasta. :)

15. huhtikuuta 2009 klo 15.10  
Anonymous tsirp kirjoitti...

saanko kysyä mitä selkätatuointi kustansi?
itsekkin harkitsen vida locaa ja ois jees tietää hieman hintaluokasta :)

9. toukokuuta 2009 klo 15.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Haluaisin kysyä, että pitikö vanhaa (tribaali)tatuointiasi vaalentaa tms. laserilla ennen kuin voitiin uusi kuva tehdä sen päälle? :)

6. joulukuuta 2009 klo 22.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! mua kiinnostaa,että sattuiko ranteeseen paljon enemmän tatuoinnin tekeminen kuin selkään? itse odottelen 20.4 joilloin ranteeseeni tatuoidaan ja kovasti olen kuullut eri ihmisiltä että "hui ranteeseen, sehän sattuu hirveästi". haluaisin mielipiteen sellaiselta jolla kokemust on! kiitti :)

25. maaliskuuta 2010 klo 16.33  
Blogger Irene kirjoitti...

tuntui se erilaiselta ja voi jopa sanoa että sattui enemmän, mutta rannekuvani on niin pieni, ettei 10 kipua haitannut. tsekkaa kuitenkin muista tatska-postauksistani tietoa puuduttavan emla-geelin käytöstä. jos käytät sitä niin eipä tarvitse miettiä kipua yhtään, ei tunnu nimittäin sen jälkeen missään :)

26. maaliskuuta 2010 klo 1.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu