Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huippumallit hakusessa

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Huippumallit hakusessa

Eilisen Suomen huippumalli haussa -pilotin aikana tuli vähän sellainen olo, että nuo tyttelit eivät juuri tuosta takana olevasta seinästä erotu. Nelosen sivuilla olevat kuvat kuitenkin osoittivat, ettei tilanne aivan niin toivoton kuitenkaan ole. Tosin mielestäni huippumallin pitäisi näyttää huippumallilta ilman meikkiä, huippukuvaajaa ja Photoshopiakin. Ja mitä Janina 168 senttimetriä tekee huippumallikisassa? Minun puolestani kotiin itkemään puuttuvia senttejä. Ja tähän väliin on aivan turha muistuttaa Kate Mossista. Kate Moss nimittäin on Kate Moss ja Janina Suomesta sitten taas ei.

Suosikkejani:

Kuvat: Nelonen

PS. Sain ihania tuliaisia Jenkeistä! Jos joku tietää, saako näistä Suomesta, ilmoittakoon paikan HETI. Stockalta ei ainakaan enää saa?

Tunnisteet:

19 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi sinäkin jatkat linjaa, jonka mukaan ainoastaan yli 170 cm voisi olla malli? Miksei pari hassua senttiä lyhyempi voisi olla jopa parempi? Miten Janina Helsingistä voisi heti olla kuin Kate Moss - mitä jos hänestä kasvaa sellainen? MURR >:-/.

14. huhtikuuta 2009 klo 14.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestäni Twizzlereissä on ällön rasvainen maku ja suuhun jää öljyinen tunne, kun noita syö. Yöks.

14. huhtikuuta 2009 klo 14.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenut sun tekstejä irenesagasta asti ja pidän sun kirjoitustyylistä ja kuvista. Mutta jos saa esittää palautetta/toiveita, niin sun tekstit oli vielä parempia irenesagan aikoihin. Ja silloin sulla oli aina paljon tosi ihania kuvia, joissa oli kivoja värejä. Ne oli ehkä jotenkin monipuolisempia kuin nyt. Mutta tykkään kyllä tästäkin blogista kovasta :>

14. huhtikuuta 2009 klo 15.10  
Blogger Irene kirjoitti...

Anonyymi: en mä tuota linjaa jatkakaan, vaan sellaista että musta alle 175-senttinen ei voi olla malli ;) kjäh kjäh

seyera: ne on low fat!! ;)

anonyymi: mulla oli siihen aikaan enemmän aikaa kun ei ollut töitä mutta teen toki parhaani :) kiitos palautteesta!

14. huhtikuuta 2009 klo 15.17  
Blogger outi kirjoitti...

hmh..olen ostanut joulun aikoihin kampin supermarketista twizzlerssejä kirsikan makuisena :) siellä oli kaikkea muutakin ihanaa jenkkiruokaa, kuten poptartseja! njam! oiskohan vieläkin...en ole aikoihin käynyt..

14. huhtikuuta 2009 klo 16.03  
Blogger patentti kirjoitti...

Kampin suppari on tosiaan valikoimiltaan aika hyvä, myös pääkaupunkiseudun citymarketeista olen bongaillut mm. poptartseja, mutta noista en tiedä kun ei ole tuttu herkku, ei ole ainakaan osunut silmään :)

14. huhtikuuta 2009 klo 16.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heips, helsingissä world trade centerissä (lähellä mm. rautatieasemaa ja stockmannia) on ainakin ollut behnford's-niminen kauppa, jossa myydään pelkästään kaikkia jenkkiherkkuja! enpäs tosin kyseisistä karkeista osaa sanoa mutta kaikenlaista muuta, vähän jopa epäilyttävääkin jenkkimussutettavaa sieltä kyllä on löytynyt, mm. leivän päälle laitettavaa vaahtokarkkilevitettä :D

-sanni

14. huhtikuuta 2009 klo 16.13  
Anonymous tini kirjoitti...

Mä rakastan noita pötköjä, viimeks toin jenkeistä 6 pakettia mukanani :) Oon kans bongaillut noita (muiden jenkkiherkkujen ohella) citymarketeista, mutta ainoastaan kirsikanmakuisina. Mikä vääryys!!

14. huhtikuuta 2009 klo 16.24  
Anonymous bubba kirjoitti...

mun top3: essi, anastassia ja suvi... tosin tämä perustuu vain niihin kuviin mitkä ohjelman tunnarissakin esitetään... melkeen voin jo varmuudella sanoa, että mun mielipide muuttuu kun ohjelma kunnolla alkaa ja ne pääsee kunnolla poseeraamaan... mutta tossa mun alustava to3...

ja toi sun otsis on muuten tosi hieno ja sopii sulle :)

14. huhtikuuta 2009 klo 17.41  
Blogger Irene kirjoitti...

outi: täytyy käydä tsekkaa, tosin voi olla niinkin että siellä oli joku jenkki-kamppanja meneillään sillon?

patentti: kiitos vinkistä!

anonyymi: joo tiedän paikan, kiitos vinkistä! mä tykkään kaikesta epäilyttävästä jenkkinamista! :DD

tini: jee kivaa et löytyy joku muukin fani! mut hei kirsikanmakuiset on myös muistaakseni hyviä!

bubba: joo mullakin varmaan vielä vaihtuu, mut melkeinpä essi on mullakin ykkösenä! ja kiitos kehuista :)

14. huhtikuuta 2009 klo 18.13  
Blogger mascara kirjoitti...

Citymarketeista mäki oon amerikkahyllystä Twizzlereitä bongaillu. :) Ja ostanu ehkä tämän kaupungin citymarketin tyhjäks s'mores ja chocolate/vanilla poptartseista ja Ranch kastikkeesta. :D:D Behnfordsilla on muuten myös nettikauppa. ;)

14. huhtikuuta 2009 klo 19.20  
Blogger RagDoll kirjoitti...

En tiedä oliko se juuri tuo janina, joka oli iloinen ja nauravainen, joka kiinnitti huomioni. =) Tosin, olen myös samaa mieltä, ettei "huippumallia" tule henkilöstä, joka on alle 175cm, koska maailmalla yleensä kannatetaan pidempiä tytöntylleröitä, vaikka kuinka kaunis olisikin.

14. huhtikuuta 2009 klo 20.33  
Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Aika missikilpailu tuo on. Leveitä lantioita ja suuria hymyjä. Huippumalliksi ei ensivaikutelman mukaan ole kenestäkään, mutta eipä ole jenkkien kisastakaan kukaan voittaneista menestynyt. Viihdettähän tuo on meille :)

14. huhtikuuta 2009 klo 21.03  
Blogger H ja A ja N ja N ja A ! kirjoitti...

kampin k-marketissa on kyllä ihan pysyvästi ne jenkkiroinahyllyt, eikä oo mikään kampanja. http://www.hisandhers.fi/ tää firma on varmaan niitä ainoita, jotka tuo suomeen tota jenkkikamaa, joten kantsii kattoa tuolta sivuilta missä on niiden jälleenmyyjät. mm. kampin k-market on niistä yks.

14. huhtikuuta 2009 klo 21.46  
Blogger Sini kirjoitti...

Oon kyllä täysin samaa mieltä, että turha ottaa kisaan alle 175 cm pitkiä tyttöjä, koska ne ei tuu koskaan pärjäämään kansainvälisillä markkinoilla, tuskin edes Suomessa. Vaikka itse olenkin 160 cm, haluan silti nähdä pitkiä malleja enkä tällaisia omani pituisia tusinatyttöjä:)

14. huhtikuuta 2009 klo 22.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi alusta alkaen ja pitänyt siitä mutta nyt rupes kyllä ärsyttämään toi janinan pituus kommentti, minun mielestä on väärin että pituus ratkaisisi muuten niin kauniin ihmisen kohdalla.....kotiin itkemään puuttuvia senttejä...mitähän...? todella ilkeästi sanottu....!

15. huhtikuuta 2009 klo 0.00  
Blogger Irene kirjoitti...

Ragdoll: niinpä, koska mallin ei ole tarkoitus olla nätti ja nauravainen vaan pitkä ja laiha vaatehenkari ;)

Ystävällinen hei: mutta! tähän väliin kyllä muistutan suvi koposesta ja hänen lähtökohdistaan ;) mutta samaa mieltä muuten sun kanssa!

hanna: ookoo, oon pienestä kaupungista enkä voi uskoo että jossain kaupassa on ihan pysyvä jenkkihylly ;)

Sini: jep, sä ymmärsit mun pointin. Ja onhan se nyt päivänselvää että 160 cm ovat kauniita mutta malleja he eivät valitettavasti ole koska mallin tarkoitus ei ole vain olla kaunis :)

Anonyymi: tämä on mun tapani kirjoittaa, ollut aina. Kirjoitan juuri niinkuin ajattelen, enkä kaunistele. Enkä mielestäni sanonut ilkeästi, musta tuntuu että Janina tietää itse että on aivan liian lyhyt huippumalliksi. Taitoluistelija ei voi olla ylipainoinen eikä malli lyhyt, näin se menee :/ get used to it

15. huhtikuuta 2009 klo 15.19  
Anonymous nina kirjoitti...

joo, niinhän se on, ettei alle 175cm pitkiä kannattais edes ottaa mihinkään mallikilpailuun. saimikin sanoi, ettei noista tytöistä ole kuin ehkä yks tai kaks mallikelpoista.

ulos vaan lyhyet tytöt, alkakaa misseiksi, jos välttämättä haluatte juontajiksi päästä!

ja ihana uus tukka sulla irene.

17. huhtikuuta 2009 klo 10.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuolla WTC talossa on sellanen kauppa ihan sen ravintolan ja meikki/kampaamo putiikin kupeessa missä myydään ameriikan tuotteita. Voisin veikata että sieltä saattaisi löytyä Twizzlereitä :)

5. toukokuuta 2009 klo 0.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu