Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Alelöytöjä

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Alelöytöjä

Aleostoksia Ginasta ja H&M:stä. Miksi ajaudun aina kauppoihin, vaikkei pitäisi...Pari vuotta sitten ostamani Stella McCartneyn In Two Peony vetelee viimeisiään, joten käväisin ostamassa uuden. Olen todella nirso hajuvesien suhteen ja Stellan tuoksu on ainoa, mistä todella pidän tällä hetkellä. En tykkää myöskään suihkautella itseeni eri hajuvesiä, koska mielestäni nainen pitää tunnistaa tuoksustaan.

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Mirette kirjoitti...

Mä olen aina jotenki ihannoinu sitä, että jonkun tietyn ihmisen tunnistaa jo sen hajuveden perusteella. Siksi varmaan innostuinkin yhessä vaiheessa hajuvesistä. Nyt niitä on tullut ostettua yliharkinnan ja paljon käyttämättömiä :( höh.

22. huhtikuuta 2009 klo 20.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ah, sovittelin tota harmaata takkia jo täyshintaisena mutta jäi kauppaan. nyt kipitin sun postauksen ansioista henkalle uudestaan kurkkimaan. harmaat oli loppu mutta otin sen beigen version..ihan kiva sekin. kiitos siis tästä aleinfosta :)

23. huhtikuuta 2009 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En kysy pahalla, ihan vain ihan hiukkasen pienesti kateellisena ihmettelen miten sinulla voi opiskelijana olla yleisesti niin hyvä rahatilanne? :) Mitä työtä oikein teet opiskelun ohella?

Puhun nyt noin niinkuin uudesta miniläppäristä, ulkomaanmatkasta, ihanista vaatteista ja kaikesta kivasta mistä itse vain haaveilen...

23. huhtikuuta 2009 klo 19.18  
Blogger Miss V kirjoitti...

Hauska idea toi paperinukke jutska :) Toi farkkutakki on myös aika makee!

24. huhtikuuta 2009 klo 0.51  
Blogger Irene kirjoitti...

Mirette: laitapa hajuvesikauppa pystyyn! :)
Anonyymi: no hienoo et tästä oli apua, jes :D
anonyymi: ei mulla oo yhtään hyvä rahatilanne, oon ihan pa koko ajan :) en oikein osta mitään muuta kuin vaatteita ja jätän kaiken muun tosi vähälle. reissuille lähden aina luottokortin turvin ja makselen pikkuhiljaa luottoa pois sen jälkeen. teen muutamia tunteja töitä viikossa opiskelun ohessa, se auttaa hiukan :)ainiin ja mulla on myös tosi halpa vuokra! miniläppäriä maksan pois kuukausittain pienen summan, joten siihen ei mennyt kerralla hirveää läjää rahaa.

miss V: kiitos! :)

24. huhtikuuta 2009 klo 10.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voih, rakastan naisia jotka osaavat pitäytyä vain yhdessä tuoksussa. itse en osaa, ja se harmittaa, koska olen kuten mirenette, omistan hirvittävän määrän hajuvesiä, joista noin puolia inhoan. :(
ehkä inspiroisun nyt tästä ja yritän löytää "sen oikean". :D
-saara

29. huhtikuuta 2009 klo 22.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselleni esitän kysymyksen! (En kysy pahalla, ihan vain ihan hiukkasen pienesti kateellisena ihmettelen miten sinulla voi opiskelijana olla yleisesti niin hyvä rahatilanne? :) Mitä työtä oikein teet opiskelun ohella?

Puhun nyt noin niinkuin uudesta miniläppäristä, ulkomaanmatkasta, ihanista vaatteista ja kaikesta kivasta mistä itse vain haaveilen...)........


Mikäs on Herran/Neidin rahatilanne kun tarvii noin typeriä edes kysellä....

30. huhtikuuta 2009 klo 2.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu