Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Playa de las Américas here we come!

tiistai 10. maaliskuuta 2009

Playa de las Américas here we come!

Huh, piinallisen odottelun ja äkkilähtöjen väsymättömän kyttäilyn jälkeen pääsemme vihdoin lähtemään kahden parhaan kamun kanssa Teneriffalle Playa de las Américasiin! Hotellimme on joku yhden tähden tönö rannan tuntumassa, mutta asenteemme oli alusta asti, ettei hotellilla kuulu aikaa viettää, joten sen taso on samantekevä. Kunhan pääsemme lähtemään etelän lämpöön suht edulliseen hintaan.


Olen lomaillut Kanarialla varmaankin yli kymmenen kertaa, mutta aina se on onnistunut näyttämään parhaita puoliaan. Vaikka olemme perheen kanssa lähteneet reissuun aina tammikuun tienoilla, säätkin ovat yleensä suosineet. Näin keväämmällä auringon pitäisi näyttäytyä vielä suuremmalla todennäköisyydellä.

Itse olen ylpeä pakettimatkailijaturisti. Parasta on kun määränpään lentokentällä Aurinkomatkojen opas ottaa heti hellään huomaansa ja vie suoraan hotellille. Itsenäinen matkustelu kauhistuttaa, vaikka sitäkin on tullut harrastettua. En kuitenkaan lähtisi mistään hinnasta junalla Siperiaan elämysmatkalle, vaan olen mieluummin vannoutunut Kanariankävijä. Ja sitähän jo olen muutenkin, kun kaikki saariryhmän saaret on koluttu läpi moneen kertaan. Suurimman vaikutuksen ovat muuten tehneet Fuerteventuran ihanat hiekkadyynit, mutta odotan Américasiltakin paljon: rentoa rantaelämää ja jopa shoppailua! Tämä Sallan Americasin shoppailuopas on mainio! Enpä tosiaan minäkään arvannut, että Kanarialta voi tuoda tuliasiksi jotain muuta kuin t-paitoja!

Odotan innolla aivot narikkaan -lomaamme tyttöjen kanssa, biitsiä ja drinkkejä! Nyt pakkaamaan!

Tässä vähän Aurinkomatkojen infoa kyseisestä turistirysästä:

Aurinkorantoja ja iloisia iltoja

Aurinkoa ja hiekkarantoja, harrastuksia, luontoelämyksiä, lasten lomariemua, vauhdikasta iltaelämää – millaisesta lomasta sinä haaveilet? Monipuolinen Playa de las Américas toteuttaa monta lomaunelmaa. Pitkät hiekkarannat avautuvat aivan hotelliemme edustalla ja kaikkia lomalaisia hellii saaren varmin aurinko. Golfaajaa odottaa 4 tasokasta kenttää.

Jos olet merellisten harrastusten ystävä, suuntaa Playa Troyan rannalle – sen vesiurheilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Lasten lomapäiviin antaa vauhtia Aqualand-vesipuisto delfinaarioineen. Meriretkellä voit seurata rauhoitettuja pallopäävalaita niiden omassa elinympäristössä.

Retki Las Cañadasin kansallispuistoon vie Teneriffan vulkaanisiin maisemiin, joita hallitsee lumihuippuinen Teiden tulivuori. Autoillen ulottuvillasi on koko moni-ilmeinen saari. Playa de las Américasin ravintoloissa voit herkutella niin kanarialaisittain kuin vaikkapa kiinalaiseen tapaan. Auringon laskiessa lomakaupunki näyttää nuorekkaat kasvonsa – silloin syttyvät lukemattomien baarien, pubien ja diskojen valot.

Plussat ja miinukset
+ Teneriffan aurinkoisin alue ja hyvä hiekkaranta
+ Hyvät liikuntamahdollisuudet
+ Runsas ja monipuolinen ravintolatarjonta
+ Lentoasemalta lyhyt matka hotelleihin
+ Vilkas iltaelämä
+ Saarella hyväkuntoiset päätiet
+ Monipuoliset ostosmahdollisuudet

- Osassa huoneistohotelleja vain kevyt siivous lomaviikon aikana
- Laajan lomakeskuksen vilkkaimmilla alueilla baarien ja diskojen musiikki voi häiritä
- Talvikuukausina illat ovat viileitä, samoin huoneistot


Kuva iltalehti.fi

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljos reissu maksoi? :)

10. maaliskuuta 2009 klo 20.34  
Blogger Taina kirjoitti...

Tekis niin mieli lähtee jonnekin vaikka Teneriffalle ja maata auringossa vaan ja nauttia elämästä:)

10. maaliskuuta 2009 klo 21.13  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: 430

Taina: älä muuta sano :D

10. maaliskuuta 2009 klo 21.18  
Blogger Mallu kirjoitti...

Playa de las Americaksen matka oli mun eka ulkomaanmatka etelään. Tykkäsin kyllä tosi paljon paikasta!:)

11. maaliskuuta 2009 klo 8.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mua ei kyllä sais enää ehkä mistään hinnasta kanarialle, mutta täytyy sanoa että noi kaupat mitä tossa listassa oli, ah, niitä on ikävä!

11. maaliskuuta 2009 klo 9.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu