Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oscar-huumaa

maanantai 23. helmikuuta 2009

Oscar-huumaa

Yritin kerran valvoa, jotta näkisin Oscar-gaalan suoran lähetyksen, mutta yritykseni epäonnistui, kun nukahdin tähtien vielä astellessa punaisella matolla. Viime yönä missasin punaisen maton, mutta heräsin uniltani palkintojen jaon ajaksi. Mitä piditte gaalan uudesta tyylistä: yleisö oli vain parin metrin päästä lavasta ja tilaisuutta juonsi stand up -koomikon sijasta australialaisnäyttelijä Hugh Jackman? Itse ainakin pidin tilan intiimistä tunnelmasta ja teatraalinen Jackman oli loistovalinta.

En ota kantaa menivätkö palkinnot oikeisiin osoitteisiin, sillä olen nähnyt ehdokkaina olevista elokuvista vain The Dark Knightin. Miessivuosa-Oscarin antaminen postuumisti Heath Ledgerille oli koskettavaa. Olen vähän liian pihi käymään elokuvissa ja siksi näen kaikki leffat vasta, kun ne saa Makuunin hyllystä. Ehdottomasti ainakin The Curious Case of Benjamin Button, Slumdog Millionaire ja Milk tulevat pyörimään dvd-soittimessani.

Entä sitten ne asut? Nämä miellyttivät silmää:


Yksinkertainen on kaunista. Siksi nämä koltut olivat liikaa...
Ja mitä tämä oli??Kuka sinusta pukeutui kauniisti ja kuka vähemmän kauniisti?

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Cocos kirjoitti...

SJP ja Natalie Portman suosikkejani, Jessica Bielin ja Heidi Klumin asuista en tykännyt. :)

23. helmikuuta 2009 klo 20.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sarah Jessica Parker oli kaunein, ehdottomasti ! Upeat hiukset ja kaikenkaikkiaan upea kokonaisuus ! Itse pidin myös Heidi Klumin asusta mutta ehkä alaosa olisi Oscareihin saanut olla hieman näyttävämpi.

24. helmikuuta 2009 klo 8.25  
Blogger kaleidoscope kirjoitti...

mä olisin voinut ottaa tuon beyoncen mekon mieluummin kokomustana. jotenkin tuo leidin figuuri ja mekon leikkaus on ihan tarpeeksi, kultaa ei olisi enää tarvittu.

24. helmikuuta 2009 klo 14.10  
Anonymous sisko kirjoitti...

Aika samoilla linjoilla olen sun kanssa, mutta lisäisin hyvin pukeutuneiden listaan myös Alicia Keysin!

24. helmikuuta 2009 klo 17.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minusta on ihanaa kun olet palannut bloggailemaan. Jo joskus aika päiviä sitten kommentoin että sun entinen blogi sai mut kiinnostumaan ennemmän muodista ja ulkonäöstä. Olen siis viimeisen vuoden aikana löytänyt ns. naisellisemman puolen itsestäni ja oon aivan riemuissani! Onhan teidän ex-blogi ihan ihka ensimmäinen muotiblogi johon tutustuin.
Olet entistä kauniimpi ja ihana uusi nimi.

terkuin elina

25. helmikuuta 2009 klo 5.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu