Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevättä odotellessa

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kevättä odotellessa

Välillä tuntuu, että talvella on turha shoppailla, kun näyttäydyn ihmisten ilmoilla kuitenkin vain talvitakissa ja sisätiloissa päälläni villatakki. Kengätkin ovat samat vanhat joka päivä, kun en raaski mädännyttää uusiakaan loskassa. Ja housuihinkin tuli reikä, kun kaaduin liukkaalla asfaltilla keskellä Helsinkiä.

Vihaan lunta ja pakkasta. En hiihdä, luistele tai laskettele. White christmas - what ever. Omasta puolestani koko vuodenajan voisi skipata.

Odotan kevättä ja uutta biker-nahkatakkia, revittyjä farkkuja ja kevyempiä kenkiä. Raskasta asussa saa olla vain muhkea kaulahuivi! Tukholmassa sitä kai jo tarkenisi nahkatakissa:


The Sartorialistin kuvaamia ihania kevättyylejä:Ps. Hain ihanaiset kenkäni tullista, huomenna lisää kuvia!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha. vihaan myöskin lunta ja pakkasta. varmaan juuri siitä syystä, että en harrasta talviurheilulajeja :D Inhottaa, kun talvisin pitää pukea niin ällöttävän paljon päälle! Kevät on tosi kiva, sitten kun on päästy sen loskavaiheen yli, eli kun lumet on sulanut kokonaan ja sitten KESÄ <3 ja kiva kun oot alkanut taas kirjoittamaan! :)

25. helmikuuta 2009 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toiseksi alimmainen look ! <3 Rakkaus !

26. helmikuuta 2009 klo 8.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Miten olet tehnyt noin hienon "tilaa blogi" kohdan tuohon sivullesi, jos saa kysyä ? :)

26. helmikuuta 2009 klo 11.51  
Blogger Cerisier kirjoitti...

Mullakin on talvesta tykkääminen vähentynyt vuosi vuodelta :) Ennen suorastaan rakastin talvea, nyt riittäisi sellainen 1-2 kk sellaista Etelä-Eurooppalaista lumetonta, viileää aikaa. Loska vaan on niin syvältä...

26. helmikuuta 2009 klo 15.14  
Blogger Irene kirjoitti...

Anonyymi: niinpä, jotkut snoukkapimut on ihan onnessaan kun talvi koittaa mutta mitäs tästä on iloa meille joille lumesta ei oo mitään hyötyä!

Anonyymi: Niinpä ;)

Anonyymi: Elikkäs ulkoasuasetuksista "lisää gadget" ja sitten vaan lisää kuva, ja kuvaan saa myös linkin. eli sitten vaan kun kuvasta klikkaa niin pääsee siihen osoitteeseen minkä siihen on kirjoittanut eli tässä tapauksessa mun blogilistalle :) ja kuvan oon tehnyt photarilla.

Cerisier: no niinpä, etelä-eur. talvikin olis ihan siedettävä, mutta vielä mieluummin ottaisin florida-talven ;)

26. helmikuuta 2009 klo 17.28  
Anonymous Martina kirjoitti...

Ihan sama homma! Mäkin NIIIIIIN odotan että lumet sulais, jotta voisi käyttää korkoja ja vähän muitakin kenkiä kuin tasapohjaisia talvisaappaita :/

15. maaliskuuta 2009 klo 15.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu